![]() |
|
|
#111 |
|
|
Ski voz je ranijih godina funkcionisao ovak (da ne bude zabune, NIKADA nije postojao specijalan ski voz na relaciji BG-Kolašin nalik ovom dole):
- voz ide na relaciji BAR - Mojkovac u 07:50h, kada dodje u Kolašin, voz čeka autobus koji prevozi skijaše do staze - 15:15-15:30 autobus polazi sa staze i prevozi skijaše do želj. stanice odakle skijaše voz prevozi do BARa (i sve usputne stanice) - slično i za Mojkovac, postoji autobuska linija Mojkovac Žabljak Očigleno željeznici nije isplativo da to radi a država neće da finansira taj "projekat". -- Što se tiče BGa, postoje redovne linije SU-BR i BG-BR koje naravno sve prolaze i staju u Kolašin tako da nije problem stići normalnim vozom. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Member
|
vidite li sta bi sa vozom!!!
a on kao najsigurniji. ccc ja sam sad stigao direktno sa staze kuci poslije 5 dana jezerine su sredjene sjajno, samo sto je prva 2 dana bilo - 30 na vrhu, tako da skoro nije ni bilo skijanja na korpama. zato, kad je hladni talas prosao, posebno juce i danas je bilo nevidjeno skijanje (i boardovanje naravno), sa tim da ima sredjenih i nesredjenih staza, za svakog ponesto i nisam vidio preko 3 osobe da cekaju na korpu. cijene su vise nego pristojne, uzeo sam kucicu za 5 osoba za 30e. sjajno! |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Ski manijak
|
uzeo sam kucicu za 5 osoba za 30e.
sjajno![/quote] To je super cena,mozes li da posaljes kontakt da pocnemo da se organizujemo za 17,18i 19.02!Pozdrav,POP |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Member
|
tip se zove zeljko,
ima 3 varijante kucicu na sprat 5 osoba, prizemnu, super sredjenu za 3-4, i donji sprat kuce u kojoj sam zivi na spratu. parking, a nalazi se na putu izmedju staze i kolasina, na 1,5 km od centra. grijanje na drva, kuhinjice, dobra kupatila i TV. i tip vodi racuna da ti bude udobno. cijena varira zavisno od broja osoba, naravno, ali lako se dogovoriti. kontakt tel je: 067/560-849 mozes se pozvati na velisu. pozz |
|
|
|
|
|
#116 |
|
|
Dodajem i ja kontakte za smeštaj pošto Manijaci žele da idu na ski vikend (a i za sve ostale), ja sam bio u:
Vila Jelka, http://www.vilajelka.cg.yu/ , 081 860 150 / 51 / 52 / 53, vilajelka@cg.yu Hotel Čile, http://www.zlatnido.com/ , 081 860-100 / 1 / 2 / 3, zlatnido@cg.yu Privatni smeštaj, Medenica Mile, 067532784, 081865784, ima 2 tipa smeštaja, donje sobe koje su otvorene ove godine i koje su sjajne (imaju dvokrevetne sobe, dvokrevetne sobe za mini-kuhinjom i još neke koje nisam video), odlično grejanje (centralno), jako čisto, podna grejanja kupatila i sl. (10EUR dnevno po osobi za dvokrevetnu sobu). Drugi tip soba je na višim spratovima (nisam ih video), stariji smeštaj, zajednička kupatila, krejanje sa TA pećima i dobri su za smeštaj za više ljudi (veće su sobe, za porodice i sl.), cena je pretpostavljam niža pošto su lošiji uslovi.. Još neki smeštaj, cene, adrese i sl. na: ![]() E sad, dovoljno je da se izokreće ovih nekoliko brojeva i da se kaže termin, broj ljudi i da vam treba prevoz do staze i oni će da vam pošalju ponudu. Ne propustite Kolašin! Pogledajte i ovaj gore koji je pominjan (Marinkov), ima i drugog privatnog smeštaja (nemam brojeve), do njih možete da dodjete lako preko Agencije Jelka ili Čileta... |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Junior Member
|
Rade li Jezerine,ima li gostiju?
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
|
Jezerine je skijalište (ski centar), i da, radi, skijaju ljudi
.
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Junior Member
|
Kada bi se odlučio za Bjelasicu šta mi preporučuješ,kakav smještaj?Vjerovatno ću doći solo
Ostao bih 7 dana Slike su ti super
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
|
Uzmi koji oćeš smeštaj od ovih gore, svi su OK, ja sam lično bio u Jelka-i (OK, ali nema TV i sl. stvari), Čile-tu (bolji) i privatnom smeštaju (OK).
Bjanka ti je isto dobra opcija ako imaš dosta para, koliko znam sada je 70EUR/dnevno a za decu je besplatno, tako da ako npr. neko ide sa decom onda nije skupo .
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|